Bezig met laden.
Een moment aub.

Over ons
Werken bij

KG Adviseurs is een groeiend bedrijf met klanten in diverse sectoren. We zijn gevestigd in een modern gebouw met prima werkplekken. Ons kantoor ligt aan de rand van Middelburg en is met de auto goed te bereiken via de N57 en A58. En vanaf het station/centrum is het maar 7 minuten fietsen. We hebben een eigen parkeerterrein en een fietsenstalling.

Bij KG Adviseurs zijn we gewend om naar elkaar te luisteren. Zoals we ook naar onze klanten luisteren. We staan open voor jouw vragen, suggesties en opmerkingen. Daar leren we allemaal van. Zo creëren we niet alleen een leerzame maar ook een prettige werkomgeving.

Vacatures
We komen graag in contact met getalenteerde mensen die affiniteit hebben met ondernemen, cijfers en fiscaliteit. Als je in het bezit bent van een van de onderstaande diploma’s gaan we graag met je in gesprek:

  • mbo (minimaal niveau 4 met bereidheid tot verder studeren)
  • hbo (bedrijfseconomie)
  • hbo/wo fiscaal (b.v. RB, fiscaal recht)

Ben je schoolverlater of heb je al werkervaring en ben je toe aan een volgende stap? Mail jdekorte@kgadviseurs.nl. Of bel ons dan en vraag naar Jacco de Korte.

Erkend leerbedrijf mbo en hbo
KG Adviseurs is een erkend leerbedrijf voor mbo- en hbo-opleidingen. We weten dus wat de leerdoelen zijn en welke opdrachten je moet doen. We bieden je een waardevolle stageplek met een ervaren begeleider. Kom je bij ons stage lopen, dan investeren we daar veel tijd in. We hebben daarom ieder jaar slechts een beperkt aantal stageplaatsen beschikbaar.

Interesse?
Heb je interesse in een werkplek bij KG Adviseurs? Stuur dan je brief met cv en motivatie naar: info@kgadviseurs.nl onder vermelding van ‘sollicitatie’ ter attentie van Jacco de Korte. Heb je vragen, bel ons dan en vraag naar Jacco de Korte.

"Leer niet om te werken maar werk om te leren"