Bezig met laden.
Een moment aub.

Nieuws
KG Nieuws

09 2020  •  Nieuw pand

Begin mei 2020 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe kantoorpand aan de Dampoortweg.

We zijn nu veel beter bereikbaar en er is ruime gratis parkeergelegenheid. Met deze verhuizing zijn er nog een aantal andere zaken gewijzigd. De naam De Korte & Geschiere Belastingadviseurs zal niet meer worden gevoerd. De reden hiervan is dat “belastingadviseurs” niet dekkend is voor alle werkzaamheden die wij verrichten. Onze advies- en overige werkzaamheden omvatten in de eerste plaats ondernemersadviezen zoals opstart, overname en financiële begeleiding van ondernemingen. Belastingadvies en ook andere daaruit voortkomende adviezen zijn onontbeerlijk en blijven natuurlijk wel een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Onze nieuwe naam wordt KG Adviseurs met een daarbij horend nieuw, fris en eigentijds logo.

Wij zijn erg blij en enthousiast over deze wijzigingen. Eén ding zal in ieder geval niet wijzigen: ons voortdurend streven om onze dienstverlening steeds te verbeteren.